ОСТАННІ НОВИНИ

На травневі свята у Львові можливі провокації – СБУ

|

158614Служба безпеки України попереджає львів’ян про можливі провокації, організовані іноземними спецслужбами в період з 1 по 9 травня з метою дестабілізації ситуації в країні. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

«У період з 1 по 9 травня у Львові та області відбуватимуться масові заходи, які можуть бути використані спецслужбами агресора для здійснення різного роду провокацій», – сказано у повідомленні СБУ.

Зокрема, правоохоронці просять людей не піддаватися у ці дні на провокативні заклики сумнівних політиків та псевдопатріотів, які, прикриваючись національно-патріотичними ідеями, прагнуть дестабілізувати ситуацію та створити інформаційний плацдарм для спецслужб Росії.

З огляду на це, СБУ закликає жителів Львівщини у разі виявлення порушень правопорядку, провокацій під час масових акцій, а також підозрілих осіб чи предметів повідомляти за номерами телефонів: 298-66-22,  258-83-33. Інформацію, яка надходитиме за цими номерам, обіцяють обов’язково перевіряти.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *