ОСТАННІ НОВИНИ

Громадським активістам знову палять автомобілі

|

Вчора, 4 грудня, під час сесії селищної ради Брюхович відбулася спроба підпалу машини місцевої активістки Юлії Лацик. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «Громадська варта».

У громадській організації переконані, що підпал автівки пов`язаний з діяльністю активістки. Адже Юлія Лацик вже тривалий час бореться з місцевою владою проти незаконного знищення Брюховицького озера.

«Саме в цей час, коли відбувалася спроба підпалу автомобіля, мало розглядатися питання щодо цього озера в Брюховичах. І лише дякуючи небайдужим, які вчасно загасили вогонь і не дали, щоб він перекинувся на сусідні автомобілі, вдалося уникнути трагедії», – зазначили у «Громадській варті».

У громадській організації зазначили, що будуть офіційно звертатися до СБУ, прокуратури і Міністерства внутрішніх справ, щоб терміново у найшвидші терміни вони провели ретельне розслідування спроби підпалу автомобіля громадської активістки.

«Адже, якщо цього не станеться, то жоден громадський діяч не зможе відчувати себе у безпеці, бо саме за право відстоювати свої права в Україні відбулася Революція гідності», – додали в «Громадській варті».

Фото: nbnews.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *