ОСТАННІ НОВИНИ

Харабару попросили підмочити репутацію Загарії – Савельєв

|

Степан Харабара нічого не має проти нового начальника міліції Львівщини Дмитра Зарарії, але його попросили пов’язати його боягузливу відмову від люстрації із фігурурою Загарії. Так прокоментував ситуацію із відмовою від поста ДАІ Львівщини та небажання Степана Харабари проходити люстрацію, відомий львівський журналіст-криміналіст, головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.

М. Савельєв взагалі подивований пов’язанням цих подій. Адже Загарія не висловлював жодних претензій від громадських організацій до Степана Харабари, а також нинішній очільник міліції Львівщини не вимагав, аби головний даівець області проходив люстрацію.

«Переконаний, що покровителі Харабари в Києві зрозуміли, що коли його витягнуть на люстрацію, то випливе багато прихованої інформації. Зокрема, прізвище пана (Миколи – авт.) Голомші. Бо може хто забув, але пан Харабара був водієм пана Голомші, який зараз є першим заступником генпрокурора України. До речі, колишній водій пана Харабари, зараз є нібито власником готелю «Соната» в Новояворівську, який пов’язують з прізвищем Харабари. Якийсь клан водіїв», – іронізує М. Савєльєв.

Окрім цього, Микола Савельєв розповів про ставлення до Харабари з боку його підлеглих.  Рядові даівці кажуть, що С.Харабара доволі нормальний в спілкуванні чоловік, однак людина зрозуміла, що не проходить на цю посаду.

«Найголовніше, це те, що він зрозумів – він не пройде на цю посаду і тому вирішив за неї не боротись. Але він не пише заяву, що просить піти з правоохоронних органів, він навіть не пише заяву звільнити його з посади… Це зрозуміло, адже наказу про призначення його на посаду немає. Виглядає так, що він нібито усно відмовився, а потім може взяти та передумати, так як це робив начальник ДАІ міста Богдан Мицак», – сказав М.Савельєв.

Варто додати, що на сьогоднішній прес-конференції Степан Харабара розповів, що його рекомендував на цю посаду народний депутат від «Батьківщини» Валерій Сушкевич.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *