ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з’явився білборд із козаком, над яким знущалися «беркутівці»

|

Місцеві активісти встановили у Раві-Руській біл-борд, на якому зображено портрет Михайла Гаврилюка, протестувальника, якого під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві затримали працівники «Беркуту», та роздягнувши його до гола, знущалися над ним. Про це повідомляє прес-служба Рави-Руської міської ради.

За словами одного із ініціаторів встановлення біл-борда – міського голови Рави-Руської Ірини Верещук, він нагадує про те, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, за краще життя якої необхідно боротись.

«Цим білбордом ми хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, які готові до останнього відстоювати не лише свою честь та гідність, а й своєї країни та народу. Встановлюючи його ми намагалися ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця», – зазначила міський голова.

На щиті також є напис «Нація існує доти, доки існують ЛЮДИ, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!».

«Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося добиватися кращого для себе та своїх дітей. Водночас повинні пам’ятати, чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь в той час, коли наших братів та сестер викрадають, знущаються, катують та вбивають», – переконана І. Верещук.

Варто додати, що біл-борд встановили на автомобільній дорозі регіонального значення Р40 «Рава-Руська – Судова Вишня» у межах міста Рави-Руської. Щодня по цій дорозі проїздять сотні автомобілів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *