ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземець отримав ножове поранення від свого майбутнього тестя

|

Правоохоронці Стрийщини розпочали досудове розслідування за фактом заподіяння тілесних ушкоджень 24-річному іноземцю. Про це Львівському портал повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

3 лютого до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що каретою швидкої медичної допомоги в хірургічне відділення Стрийської центральної  районної лікарні доставлено молодого чоловіка з діагнозом: проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Травму потерпілий отримав в одному зі сіл Стрийського району.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції.

Міліціянти встановили, що потерпілий – 24-річний іноземець, проживав у будинку своєї співмешканки. У цей день між ним та батьком його співмешканки виникла суперечка. Під час конфлікту 53-річний господар будинку спричинив гостеві ножове поранення в область черевної порожнини.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі міліція з’ясовує усі обставини вчиненого, призначено проведення необхідних експертиз.

Фото: Shutterstock

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *