ОСТАННІ НОВИНИ

На Євромайдані обрали міністра "палєва" (відео)

|

Блогер Vitalii Tsyganiuk опублікував у YouTube провокацію провокації, із пам’ятником Леніна у Києві. Інцидент трапився невдовзі після подій на Банковій, де «тітушки» розіграли  аферу зі штурмом, у якій постраждало чимало невинних людей.

 

Зараз це відео виглядає смішним, адже його «герой» на ім’я Олег примудрився дати коментар одразу двом телеканалам. Одному в якості свідка – правозахисника, а іншому в ролі головного героя – бунтівника.

У спільноті Євромайдану Олега вже називають кандидатом до нового Кабінету Міністрів України – на посаду міністра «палєва».

Зауважимо, що того дня, необдуманий вчинок чоловіка і бажання допомогти «тітушкам» у масках, міг завершитись черговим побоїщем «Беркуту».

Нагадаємо, що після афери зі штурмом Банкової виник інцидент із Леніним. Близько 60 провокаторів у масках намагалися залізти на пам`ятник та закидати його палаючими предметами.

Люди в масках провокували «беркутівців» і зчиняли бійку. У хід навіть пішли димові шашки і вибухові пакети.

Однак свідомі демонстранти закликали людей повернутися на Майдан, мотивуючи це тим, що всі інсинуації навколо пам’ятника Леніну та появи «Беркута» не що інше, як чергова провокація для атаки мирних мітингувальників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *