ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні львівське летовище розпочинає приймати літаки класу «D»

|

Сьогодні, 9 червня, у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького вперше здійснять посадку чотири авіалайнери, які здійснюють польоти середньої і великої дальності. Це три літаки Аеробус-310 та один Боїнг-367, котрі належать до класу «D». Про це повідомляє Медіа-центр «Львів-2012».

Як розповіла менеджер з маркетингу аеропорту  Галина Винарчик, досі злітно-посадкова смуга аеропорту «Львів» не дозволяла приймати такі авіалайнери. Однак, після проведеної реконструкції, а саме продовження злітно-посадкової смуги, львівський аеропорт зможе приймати в себе літаки такого класу.

«Донедавна ми приймали пасажирські літаки класу «С». Після проведеної реконструкції, в результаті якої було продовжено злітно-посадкову смугу, в аеропорту «Львів» з’явилися нові, ширші перспективи в роботі. Тепер аеропорт має усі можливості для прийому і вильоту пасажирських літаків класу «D», які здійснюють польоти середньої і великої дальності. Завтра така можливість буде зреалізована вперше. Починаючи з 8 год. ранку, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького прийме більше 50 чартерних рейсів із вболівальниками. Літаки прибуватимуть із Кракова та Лісабона. 13 червня до нас знову завітають літаки дальнього сполучення», – розповіла Галина Винарчик.

Нагадаємо, 15 травня було завершено реконструкцію злітно-посадкової смуги (ЗПС) Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила.

Після реконструкції аеродром Міжнародного аеропорту «Львів» одержав II категорію Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) і може приймати літаки у складних метеорологічних умовах.

На сьогодні з львівського аеропорту здійснюють рейси 10 іноземних і 3 українських авіаперевізники за 10 міжнародними напрямами – Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція.

На час Євро-2012 Львівський аеропорт очікує прийняти 50 тис. пасажирів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *