ОСТАННІ НОВИНИ

Із Золочівщини вивезли понад 16 тонн пестицидів

|

18 травня 2012 року із Золочівського району вивезено 16,3 тонн пестицидів. Це остання партія небезпечних отрутохімікатів, які були заплановані до вивезення у 2012 році. Про це повідомляє прес-служба ДЕІ у Львівській області.  

За попередніми даними, на початок 2012 року на Львівщині зберігалося 266,32 т пестицидів та 73,2 т тари від них. У 2012р. за кошти Державного бюджету з Львівської області відповідно до уточнених даних вивезено майже 340 т пестицидів і тари від них. Зокрема, з квітня цього року пестициди вивезено з міста Львова, Пустомитівського, Кам’янка-Бузького, Бродівського, Перемишлянського та Золочівського районів.

У 2011 році з області вивезено 402,043 т пестицидів і тари від них за кошти державного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Державна екологічна інспекція у Львівській області впродовж всього періоду очищення Львівщини від непридатних до використання небезпечних отрутохімікатів приймала участь у роботі комісій з приймання робіт із забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення та знешкодження непридатних пестицидів і тари від них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *