ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник Костюка «обробляє» депутатів перед звітом шефа?

|

Один із заступників голови ЛОДА Михайла Костюка проводить розмови з депутатами обласної ради щодо відповідного голосування під час звіту Костюка на сесії Львівської облради. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Ірина Сех, інформує прес-служба Львівської облради.

«Це свідчить про те, що адміністрація готується до виборів і готується до того, аби зірвати сесію обласної ради і слухання звіту голови ЛОДА. Є інформація, що четвертий заступник голови адміністрації, який відповідає за роботу з правоохоронними органами, проводить індивідуальні розмови з депутатами обласної ради, на яких пояснює, як «правильно» голосувати. За законом голосування щодо недовіри голови ЛОДА повинне бути таємним. Хоча ніхто не може заборонити депутатові показати свій бюлетень – саме так чинитимуть депутати фракції ВО «Свобода» на сесії 13 березня», – наголосила Ірина Сех.

Натомість голова фракції «Фронт змін» в облраді Степан Кубів заявив, що в понеділок, перед сесією обласної ради, буде чітко сформульоване рішення, яке матиме характер економічно-фінансової оцінки, ефективності використання коштів для програм 2012 року. 

Степан Кубів також повідомив, що об’єднані опозиційні сили проведуть 13 березня під стінами обласної ради мітинг, на якому дадуть свою оцінку діяльності чинної виконавчої влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *