ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» реконструював вісім котелень за мільйон гривень

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» витратило один мільйон гривень на ремонт восьми котелень, які перейшли на їх баланс від Львівської залізниці. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

1 січня 2010 року  ЛМКП «Львівтеплоенерго» офіційно отримало на баланс вісім котелень  Львівської залізниці: Шевченка,144, Кордуби,12 (підвальна), Окружна,44, Городоцька,215, Єрошенка,4 (підвальна), Івасюка,19 (підвальна), Богуна,15 (підвальна), Горбачевського,4 (прибудована). Дані котельні подавали опалення до 53 житлових будинків.

На даних котельнях не проводилася модернізація та заміна обладнання з часу введення котелень в експлуатацію. Котельні працювали без хімводоочистки. Кошти не виділялися не лише на ремонт котелень та мереж, а й внутрібудинкових систем опалення будинків.

За словами головного інженера «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, прийняття на баланс даних об’єктів теплопостачання стало випробуванням для підприємства. Ситуація на даних об’єктах була критична – капітального ремонту потребував кожен об’єкт.

«Підприємству довелося власним коштом приводити дані об’єкти до нормального стану роботи, щоб забезпечити теплом житлові будинки, які обслуговують дані котельні. Де була можливість, споживачів від даних котелень переключати до інших джерел теплопостачання. Підвальну котельню по вул. Івасюка,19 цього року вдалося ліквідувати. На загал, близько 1 млн. грн. було вкладено в ремонт даних котелень», – розповів В.Штейбарт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *