ОСТАННІ НОВИНИ

Оновлений львівський аеропорт відкриють у кінці березня

Львівський портал

|

Оновлені до Євро-2012 аеропорти Донецька, Києва та Львова почнуть працювати з 25 березня 2012-го року. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков в інтерв’ю російській радіостанції «Эхо Москвы».

За його словами, будівництво цих об’єктів завершиться наприкінці цього року.

«Якщо говорити про аеропорти, то це чотири об’єкти. З них Харківський практично готовий, закінчується будівництво злітно-посадкової смуги. Донецький термінал, Львівський, Київський будуть готові до 20-25 грудня. Потім почнеться інсталяція техніки до навчання персоналу. І з літнього розкладу, який розпочинається в світі з останньої неділі березня, всі аеропорти будуть працювати. Так що все вже практично готово», – розповів віце-прем’єр.

Він також висловив думку, що підготовка України до Євро-2012, а Росії до Олімпійських ігор-2014 продемонструвала, що обидві країни здатні вирішувати завдання найвищої складності. «Як показала і Україна, і Росія, наші країни дуже швидко вчаться, тому я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Аеропорти будуть хорошими. І українці, і росіяни будуть пишатися своїми аеропортами, я в цьому не маю сумнівів», – наголосив Борис Колесніков.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *