ОСТАННІ НОВИНИ

Павлів пропонує мораторій на МАФи

Львівський портал

|

У 923 МАФів у цьому році закінчується договір оренди, інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на директора департаменту містобудування ЛМР Андрія Павліва. Загалом, на 17 жовтня у Львові встановлено 1516 МАФів.

Як пояснив Андрій Павлів, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», який набрав чинності 12.03.2011року, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності передбачено в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади з питань будівництва, містобудування та архітектури, який мав бути прийнятий у тримісячний строк з дня опублікування Закону.

«Оскільки до сьогодні центральним органом виконавчої влади з питань будівництва, містобудування та архітектури не прийнято та не затверджено розпорядчий документ, яким має бути врегульовано порядок встановлення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, міська рада та департамент містобудування не мають підстав для надання дозволів на встановлення нових торгових об’єктів такого роду на території міста.

Тому доцільно оголосити мораторій на надання нових місць та продовження термінів оренди існуючих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», – наголосив Андрій Павлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *