ОСТАННІ НОВИНИ

У Моршині пройде молодіжний форум

Львівський портал

|

18–20 серпня в Моршині проходитиме Форум молоді «Майбутнє будую сьогодні», повідомляє прес-служба ЛОДА. Організаторами заходу виступили управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, управління з питань внутрішньої політики національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, Стрийська єпархія УГКЦ та ЛОО ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування».

12 серпня 2011 року в приміщенні Єпархіального управління Стрийської єпархії, відбулося засідання робочої групи з підготовки проведення форуму. Під час засідання обговорено головні проблемні питання, з якими зустрічається молода людина у наш час, сформовано проект формату проведення заходу, а також розглянуто пропозиції тематичних напрямків зустрічі молоді.

Форум «Майбутнє будую сьогодні» дасть  можливість учасникам подискутувати на актуальні теми, які хвилюють молодь, а саме на теми освіти, працевлаштування, ведення підприємницької діяльності, волонтерство. Молоді люди зустрінуться у неформальній обстановці із лідерами та експертами з даних питань, представниками  державних структур та депутатським корпусом, науковцями та підприємцями, громадськими та політичними лідерами. Також під час форуму стартуватиме обласна акція «Молодь Львівщини за здоровий спосіб життя». 

Форум буде відбуватися під відкритим небом в наметовому містечку, організатори забезпечують учасників харчуванням та проживанням. Доїзд учасників  до Моршина  здійснюється власним коштом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *