ОСТАННІ НОВИНИ

Проти водія, який на смерть збив семирічну дівчинку, порушено кримінальну справу

Львівський портал

|

Водій іномарки, який позавчора у Моршині на смерть збив семирічну дівчинку, виявився працівником міліції. Проти чоловіка порушено кримінальну справу. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник прокурора Львівської області Юрій Ліуш.

«13 липня дійсно стався прикрий випадок у Моршині, коли працівник міліції, керуючи своїм автомобілем, збив на проїжджій частині дороги семирічну дівчинку. Дитина померла у машині швидкої допомоги по дорозі до лікарні», – розповів Ю. Ліуш.

За його словами, на місце ДТП одразу прибула слідча оперативна група на чолі зі Стрийським міжрайонним прокурором, яка почала проводити слідчі дії. Того ж дня, за фактом вчинення злочину, проти правоохоронця було порушено кримінальну справу, яка досі розслідується.

«Призначені експертизи, які мають дати відповіді на запитання, чи порушив він правила дорожнього руху, чи мав можливість уникнути зіткнення. По завершенні експертиз буде прийматися рішення чи буде ця людина притягнута до відповідальності», – додав Юрій Ліуш.

Нагадаємо, 13 липня у Моршині по вул. Івана Франка сталася ДТП, внаслідок якої померла семирічна дівчинка.

Дорожня пригода трапилась о 18.10 год. Водій автомобіля «Citroen Jumpy», 33-річний житель міста Стрия, здійснив наїзд на семирічну жительку міста Звенигород Черкаської області, яка приїхала на відпочинок до своєї бабусі.

Встановлено, що дитина перебігала дорогу у невстановленому місці. З місця ДТП потерпілу везли каретою швидкої медичної допомоги до реанімаційного відділення Стрийської центральної районної лікарні, де вона померла.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *