ОСТАННІ НОВИНИ

Делегація УЄФА вже у Львові

Львівський портал

|

Щойно у міжнародному аеропорту «Львів» приземлився літак на борту із генеральним секретарем УЄФА Джанні Інфантіно. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У рамках свого офіційного візиту генеральний секретар УЄФА ознайомиться із ходом будівництва нового терміналу львівського аеропорту, побуває на будівельному майданчику стадіону до Євро-2012 та огляне фан-зону неподалік театру імені Соломії Крушельницької. 

Нагадаємо, візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА Євро-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту і стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА. 

Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки інфраструктури до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з представниками уряду України  та міст-господарів ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру УЄФА Євро-2012.

Планується, що сьогодні після Львова делегація з УЄФА вирушить до Донецька. А, завтра, 12 серпня, делегація відвідає Харків та Київ.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *