ОСТАННІ НОВИНИ

Рух вимагає «голову» депутата Федорів за її підтримку Горбалю

Львівський портал

|

Львівська крайова організація Народного Руху України закликає громадську організацію «Спільнота» дати принципову оцінку висловлюванням депутата Львівської обласної ради Лариси Федорів. Про це повідомляє прес-служба НРУ.

Зокрема, як йдеться у повідомленні, учора депутат Львівської обласної ради Лариса Федорів оприлюднила позицію Української  народної партії щодо голосування в облраді за недовіру голові ЛОДА В.Горбалю. З її виступу стало зрозуміло, що УНП не хоче протистояння з головою ОДА і «одвічної боротьби», яка не закінчиться нічим добрим.

«Виступ депутата від УНП є зразком висококласного фарисейства з недоречним використанням біблійних цитат. Вважати голову ОДА таким собі горобцем від Януковича і начальником великого ЖЕКу, за який Лариса Федорів видає облдержадміністрацію, є спробою окозамилювання та введення в оману громади  Львівщини. Цей заклик був підтриманий іншими депутатами фракції УНП в обласній раді, які не підтримали заяву про недовіру В.Горбалю за основу, а саме Б.Козаком, головою ЛОО УНП, М.Ковалем, В.Креховецьким, В.Шуркалом, Я.Гловою, О.Немчіновим, М.Бакаєм, Ю.Візняком. Немає сумніву, що і  в таємному режимі перелічені  депутати повторили цю позицію», – переконаний депутат Львівської міської ради від Народного Руху України В.Веремчук.

На переконання рухівця, представникам УНП, що знехтували волею львівської громади, тепер не місце на львівських віче.

«Однак, звертаємося до ГО «Спільнота», членом якої є пані Федорів, дати принципову оцінку висловлюванням депутата та поведінці членів Української народної партії в обласній раді при голосуванні за недовіру голові ОДА В.Горбалю», – підсумовує депутат Львівської міської ради від Народного руху України В. Веремчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *