ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 14% будівельних підприємств області без роботи

Львівський портал

|

Упродовж січня-червня 2009 року не працювало 13,7% будівельних підприємств області. У той же час, як передає Головне управління статистики у Львівській області, серед тих підприємств, що працювали, понад три чверті зменшили обсяги робіт у порівнянні з відповідним періодом 2008р.

Зокрема, будівельні підприємства області за січень-червень 2009р. виконали власними силами будівельних робіт на 877 млн. грн., що на 49,1% менше, ніж у січні-червні 2008р.

Зниження обсягів виконаних будівельних робіт в області обумовлено скороченням у 8,7 раза обсягів з будівництва доріг, більш, ніж вдвічі – з будівництва будівель, на 28,5% – робіт з прокладання трубопроводів, ліній зв`язку та енергопостачання.

Також на 58,5% скоротилися обсяги робіт із завершення будівництва, на 55,3% – робіт з установлення інженерного устаткування будівель та споруд. Підприємства, що здійснюють розвідувальне буріння та свердління, виконали 16,3% від загального обсягу будівельних робіт та скоротили обсяги на 12,8%.

 Натомість, майже на чверть збільшились, порівняно з січнем-червнем 2008р., обсяги з будівництва промислових об`єктів і склали 68,9 млн.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *