ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть конкурс бізнес-ідей «Галицькі інновації»

Львівський портал

|

З метою пошуку актуальних та інноваційних ідей компанія «Альфа-АМД» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації Миколи Кметя проводить конкурс бізнес-ідей «Галицькі інновації». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Суть конкурсу полягає у проведенні відбору найкращих і найактуальніших бізнес-ідей для подальшої їх реалізації.

Проект має на меті створення нових та розвиток уже існуючих бізнесів на території Львівської області та України загалом за рахунок залучення інвестиційних коштів. Проведення конкурсу і подальша реалізація відібраних бізнес-проектів може стати першим кроком на шляху покращення стану економіки, оскільки наслідком втілення в життя відібраних ідей стане створення нових робочих місць, покращення рівня матеріального забезпечення населення та збільшення грошових надходжень до бюджету.

Проведення конкурсу передбачає чотири етапи: реєстрація учасників, попередній відбір,

відбір бізнес-планів та спеціалізований відбір. Призовий фонд: І місце – 15 000 грн., ІІ місце – 10 000 грн., ІІІ місце – 5 000 грн.

До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі. Обов’язковою умовою участі в відборі є наявність актуальної бізнес-ідеї та розробленого бізнес-плану її реалізації. Вік учасників – від 18 років.

Більш детальну інформацію про конкурс, його етапи та вимоги до учасників можна отримати на форумі компанії «Альфа-АМД». Для участі у конкурсі Вам необхідно зареєструватись. Заповнити анкету учасника можна на сайті www.alpha-amd.com.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *