ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний оштрафував Городоцьке комунальне підприємство

Львівський портал

|

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало КП «Городоцьке ВКГ» на 2 тисячі гривень за зловживання монопольним становищем на ринку надання послуг з централізованого водопостачання і водовідведення та видачі ТУ на підключення споживачів до систем господарсько-питного водопостачання та каналізації. Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного територіального відділення АМКУ.

Зокрема, працівники відділення виявили, що підприємство не видавало ТУ для ТзОВ «Яблуневий дар» при збільшенні обсягів водоспоживання з комунального водопроводу міста. Також підприємство при видачі ТУ керувалося рішенням виконкому Городоцької міської ради, яке розроблено на основі нормативно-правових актів, які втратили чинність.

Також працівники відділення виявили, що виконавчий комітет Городоцької міської ради у своїй діяльності керувався рішенням, яке розроблено на основі нормативно-правових актів, які втратили чинність. Такими діями Городоцький виконком створив умови КП «Городоцьке ВКГ» для вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *