ОСТАННІ НОВИНИ

Мінрегіонбуд затвердить нові показники опосередкованої вартості житла для кожного регіону

Львівський портал

|

Інструктивна нарада щодо відбору проектів доступного житла, які будуть здійснюватися за державної підтримки та на підставі яких обчислюються показники опосередкованої вартості спорудження житла, пройшла сьогодні у Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України. Як повідомляє прес-служба Мінрегіонбуду, у нараді взяли участь представники регіонів України, які на місцях ведуть питання будівництва.

Анатолій Беркута поінформував учасників наради про методичні підходи до визначення складових опосередкованої вартості одного квадратного метра житла в кожному регіоні. Відтак безпосередньо області повинні надати Мінрегіонбуду свої проекти будівництва масового застосування в тому чи іншому регіоні, розроблених з урахуванням особливостей їхніх територій та інших чинників, які впливають на вартість спорудження житла.

Після збору протягом місяця таких пропозицій їх вивчатиме спеціальна комісія Мінрегіонбуду, результатом роботи якої повинні стати нормативно зафіксовані показники визначення опосередкованої вартості одного квадратного метра житла в кожному регіоні зокрема. 1 квітня 2009 року Мінрегіонбуд затвердить нові показники визначення опосередкованої вартості житла.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *