ОСТАННІ НОВИНИ

Стельмах погарячкував, заявивши про стабілізацію у банківській системі

Львівський портал

|

Торги на міжбанківському валютному ринку сьогодні закінчилися в діапазоні 5,95-6,2 грн/дол. Про це пише «РБК-Україна», посилаючись на один з комерційних банків. Торги по євро закінчилися в діапазоні 7,45-7,6 грн/євро.

Національний банк України не виходив сьогодні на міжбанківський ринок.

Нагадаємо, 17 листопада торги на міжбанківському валютному ринку закінчилися в діапазоні 5,85-6 грн/дол. Національний банк виходив на міжбанківський ринок з пропозицією покупки валюти по 5,77 грн/дол., продажі – 5,79 грн/дол. Торги по євро завершилися в діапазоні 7,4-7,5 грн/євро.

Водночас, за інформацією газети «Экономические известия», в оновленій програмі соціально-економічного розвитку на 2009 рік, яку підготував уряд, курс американської валюти «закладений» на рівні 7 гривень/долар.

Відзначимо, минулої неділі глава Нацбанку Стельмах заявив про стабілізацію ситуації в банківській системі України.

Сьогодні перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак заявив, що протягом останніх декількох днів спостерігається різке зростання попиту на інвалюту на міжбанку, що досягає в окремі дні 1 млрд доларів. «Оцінки говорять нам, що «не все гаразд в Данському Королівстві» і на валютному ринку у нас», – сказав Шлапак, уточнивши, що СП стурбований такою ситуацією на міжбанку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *