ОСТАННІ НОВИНИ

Стадіон у Львові будуватиме фірма Сергія Тарути

Львівський портал

|

Міністерство економіки 7 листопада надало Львову право підписати угоду на правах єдиного виконавця для будівництва стадіону з ВАТ «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс», повідомляє прес-служба ЛМР.

За даними прес-служби, з боку генпідрядника угоду вже підписано, а для підписання з боку УКБ міста слід здійснити низку процедур в Мінекономіки. З цією метою сьогодні до Києва відбув міський голова Андрій Садовий.

Вже сьогодні до Львова прибуло 58 одиниць будівельної техінки та 100 працівників «Азовінтексу» і розпочали розміщення в районі ділянки, де планують збудувати стадіон до Євро-2012. Очікується, що компанія проведе підготовчі та земляні роботи для майбутнього стадіону.

Міський голова Андрій Садовий заявив, що знято останні перешкоди для початку будівництва стадіону. «Нам вдалося оптимально швидко провести всі дозвільні процедури, оскільки до вирішення приєдналися Мінекономіки, Мінрегіонбуд, віце-прем’єр Іван Васюник та обласна влада» – сказав він.

Міський голова наголосив, що поки будівництво стадіону ведуть за кошти міста. Він висловив сподівання, що конкурс на визначення інвестора будівництва стадіону дасть результат, а до того часу гарантом будівництва є міська влада.

Фірма «Азовінтекс» належить Сергію та Олександру Тарутам. За останні три роки фірма виконала робіт на понад 500 мільйонів доларів США, а цього року, зокрема, – на 287 млн доларів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *