ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці нарахували 316 порушень у зовнішньоекономічній діяльності Львівщини

Львівський портал

|

Податкові органи Львівської області протягом цього року перевірили 576 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД), що становить 17,6% від зареєстрованих. Про це повідомляється на сайті ДПА у Львівській області. 

Зокрема за результатами перевірок встановлено 316 порушень чинного валютного і податкового законодавства та донараховано 11 млн 393 тис. 200 грн, в тому числі пені за порушення термінів розрахунків у сфері ЗЕД – 10 млн 917 тис.100 грн. Штрафних санкцій за порушення вимог валютного законодавства – 310 тис. грн та інших податків і платежів – 166 тис.100 грн. Узгоджені донарахування разом з донарахуваннями попередніх періодів становлять 6 млн 128 тис. грн.. 

Як йдеться у повідомленні,  протягом цього року сплата донарахованих підрозділами контролю за операціями у сфері ЗЕД сум пені за порушення термінів розрахунків у сфері ЗЕД, штрафних санкцій за порушення вимог валютного законодавства та податків і інших платежів разом з штрафними санкціями по Львівській області становить 2 млн  447 тис. 300 грн.  Також за цей період підрозділи валютного контролю ДПА в результаті перевірок суб’єктів ЗЕД до підрозділів податкової міліції передали матеріали перевірок по дев’ятьох таких суб’єктах.

На перше жовтня цього року на Львівщині операції у сфері зовнішньоекономічної діяльності здійснює 3264 суб’єкти господарювання, з них 2507 – юридичні особи та 757 – фізичні особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *