ОСТАННІ НОВИНИ

У грудні Львів проведе 8-й міжнародний фестиваль "Jazz Bez - 2008"

|

З 4 по 14 грудня цього року відбудеться Восьмий міжнародний фестиваль “Jazz Bez”, повідомляють організатори фестивалю. Цього року до джазового фесту приєднались українські міста Севастопіль, Харків, Луцьк та польські – Люблін і Ярослав.

Протягом 10 днів у 10 містах України та Польщі відбудеться транскордонний джазовий марафон, який об’єднає тисячі меломанів із різних країн спільними емоціями.

І лише у Львові всі ці дні будуть заповнені концертами, на яких виступатимуть всі учасники фестивалю. А це є 18 колективів та 83 музиканти з 12 країн (США, Польща, Литва, Латвія, Німеччина, Швеція, Великобританія, Франція, Росія, Румунія, Італія та Україна).

Зокрема на концертах джазового фесту виступлять : “The Mandry” (Львів) та “Outsider” (Zamość), Давид Голощакін із Сан-Петербургу зі своїм іменитим Московським квартетом,

Юрій Яремчук із Enzo Rocco (Мілан), та Przemek Borowiecki і Adam Stodolski (Краків).

Концептуальний і поза тим зірковий склад проекту Roy Campbel (Нью-Йорк), Petras Visniauskas (Выльнюс), Mirchea Tiberian (Бухарест), Klaus Kugel (Кельн) та Марк Токар (Львів). А також Дана Винницька з SHOCKOLAD виступить у дуеті із Bogna Kichinski Projekt. І на останок, великим подарунком для Львова буде виступ трьох найкращих саксофоністів 2008 року – Mats Gustafsson, Peter Brotzmann, Ken Vandermark.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *