ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятак запропонував ліванцям інвестувати у Львівщину

|

Львівська обласна державна адміністрація сьогодні приймала Надзвичайного і Повноважного Посла Ліванської Республіки в Україні Юссефа Садака. Зустрічався з ним перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Обидві сторони обговорили стосунки між Україною та Ліваном. Зокрема, вони обмінялися думками з приводу покращення інвестиційної діяльності між країнами.

Також перший заступник голови Львівської облдержадміністрації ознайомив іноземних гостей із стратегією розвитку Львівщини, зазначивши, що пріоритетом є транзитна та транспортна інфраструктура, а також модернізація пунктів перетину кордону.

Валерій П’ятак наголосив на важливості для області залучення іноземних інвестицій у розвиток бізнес-середовища регіону. ”Ми маємо хороший потенціал, який потрібно використовувати. Запрошуємо вас до інвестування і, зі свого боку, гарантуємо вам безпеку для інвестиційної діяльності”, – сказав Валерій П’ятак.

Юссеф Садака, у свою чергу, висловив подяку за надання можливості ліванським студентам вчитися у вищих навчальних закладах Львова та повідомив, що тисячі ліванців уже працюють в Україні.

Посол Ліванської Республіки в Україні розповів, що багато ліванських бізнесменів мають власний бізнес у Києві і Харкові та зацікавлені в розвитку своєї діяльності у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *