ОСТАННІ НОВИНИ

У Славському пройде Міжнародний рок-фестиваль «Славське рок-фест»

|

Протягом 20-22липня в селищі Славське під гаслом «Я люблю Карпати» , пройде Міжнародний рок-фестиваль «Славське рок-фест». Як повідомляє сайт «Артвертеп», програма фестивалю складатиметься з музичної, спортивної, мистецької та екологічної частин.

Зокрема, 20 липня виступатимуть такі рок-гурти як “Оратанія” зі Львова, «От вінта» з Рівного, «Н-три» з Києва та багато інших. 22 липня на фестивалі можна буде почути музику від гурту «Гайдамаки».

Протягом усіх днів фестивалю у Славському будуть працювати виставки молодих українських, польських художників і майстрів фотографії та народних ремесел, відбуватимуться мистецькі пленери та майстеркласи знаних митців. Під час фестивалю пройдуть промоційні заходи щодо дотримання чистоти довкілля і здорового способу життя. Зокрема, організовуватимуть екологічно-історичні прогулянки для впорядкування водних джерел і місць відпочинку в лісі. У межах спортивної частини фестивалю всі охочі зможуть взяти участь у спортивних змаганнях з туристичних видів спорту, потренуватися у їзді на конях, гірських велосипедах. Також відбудуться покази-презентації нових колекцій провідних світових виробників спортивного і туристичного спорядження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *