ОСТАННІ НОВИНИ

Мін’юст створює проблеми партіям та блокам – Тягнибок

|

Партії та блоки активно готуються до позачергових виборів, однак з ’ явилось одне «але», яке створило Міністерство юстиції України. Так, за словами лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, Мін ’ юст відмовляється надавати статути, програми та свідоцтва партій. «ЦВК, приймаючи документи про утворення блоку, повинна отримати документи, затверджені Мін’юстом, але сьогодні останній день, а Міністерство юстиції відмовляється», – зазначив у коментарі «Львівському порталу» пан Тягнибок, додавши, що з такою проблемою зіткнулись усі партії.

За словами лідера свободівців, пояснення в Міністерстві прості – треба дочекатись рішення Конституційного суду України. Тоді партії, що хочуть позмагатись за крісла у Верховній Раді, попадають у казусну ситуацію: рішення КСУ прийме наступного тижня, і якщо Мін ’ юст після того надасть необхідні документи, то вони вже нікому не будуть потрібні.

«Це викличе певні серйозні ускладнення, із якими зіткнуться усі», – резюмував Олег Тягнибок, підкресливши, що сьогодні останній день для отримання таких документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *