ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочала роботу фабрика святого Миколая

|

Фабрика святого Миколая почала свою роботу сьогодні в УКУ. Щодня близько 150 волонтерів: учнів старших класів та вищих навчальних закладів Львова, пакуватимуть подарунки для дітей. Усього у межах благочинної акції «Миколай про тебе не забуде», яку уже шостий рік поспіль проводить МГО «Академія української молоді», подарунки отримають близько 2,5 тисяч дітей-сиріт, напівсиріт та з неблагополучних сімей.

«Постійно зростає кількість охочих долучитися до цієї акції, – розповіла координатор заходу Олена Яремко. – Зокрема, цього року у ній беруть участь студенти вищих навчальних закладів міста і близько сорока шкіл, ліцеїв та гімназій. Подарунки для дітей пакуватимуть і волонтери з Молдови, Польщі, Австрії, Росії та Франції».

Подарунки близько 500 волонтерів розноситимуть дітям 17 та 18 грудня. У неділю, 17 грудня, у центрі міста також відбуватиметься святкова акція, під час якої помічники св. Миколая вітатимуть перехожих зі святами, даруючи цукерки та усмішки.

Наразі кожен охочий ще може долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде», принісши іграшки, солодощі, канцелярські товари та дитячі книжки в УКУ. Організатори також просять зголоситися осіб, які мають авто і могли б допомогти розвозити волонтерам подарунки по квартирах, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *