ОСТАННІ НОВИНИ

Ми хотіли зробити просто хороше свято і побавитися так, як бавляться люди у всьому світі - Руслана Лижичко

|

Як розповіла журналістам відома співачка Руслана, вчорашнього лазарного шоу вона майже не бачила. Воно відбулося в неї за спиною, адже співачка диригувала своїм майбутнім мюзиклом. « Понад місяць ми працювали з оркестром, але сьогодні була дуже складна праця, бо потрібно було все синхронізувати, щоб відбулася трансляція. Ми хотіли зробити просто хороше свято і побавитися так, як бавляться люди у всьому світі, щоб це було щось нове, цікаве», – сказала Руслана.

За її словами, організація дійства такого масштабу була дуже складною, бо робилася вперше. «Писати музику для себе – це одне, а тут закони світлового руху, швидкість променя і піротехніки, це все синхронізувалося дуже й дуже довгий час. Спочатку я була в Німеччині в Гофа, потім він приїздив сюди, потім я знову їздила до нього, а він – сюди. Потім це в моєму комп’тері, це в його комп’ютері,далі -симфонічний оркестр і аранжування, група, запис, репетиції. Ну що вам говорити? Ми на цілий місяць фактично відклали роботу над альбомом, але сьогодні, під час виступу, ви чули прем’єри пісень. А оскільки дуже багато іноземців, то ми розділили програму на дві половини: частина пісень звучали українською, частина – англійською», – розповіла Руслана.

Співачка лишилася задоволена своєю роботою. «Хоча це не простий процес, який ми робили вперше, ми всерівно дуже задоволені. Хочеться, щоб на свята завжди знаходили щось особливе та не традиційне, щоби кожне місто в Україні віднаходило якісь цікаві креативні рішення, якось оригінально заводило історію міста і обігрувало ту чи іншу територію України у новому сучасному перфоменсі. Насправді шоу такого рівня відбуваються в Європі і я дуже горда, що ми привезли хоча б маленьку частину цього шоу сюди. Думаю, львів’ни горді, що мають таке місто», – сказала співачка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *