ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни повернулися з автостопної мандрівки "Львів-Тбілісі"

|

Днями із Грузії повернулися усі учасники перших в Українi автостопних змагань за маршрутом Львів-Тбілісі, які організувала громадська організація “Підкова”. Найшвидше 2534 кiлометри подолав 23-рiчний Володимир Семкiв. У столицi Грузiї він фінішував на п’ятий день мандрівки.

“Усі три тижні мандрівки минули без проблем та з веселими пригодами, -розповiв переможець змагань Володимир Семкiв. – Дорогою до Тбілісі більшість шляху подолав на фурах, а загалом впродовж трьох тижнів змінив більше 70 автомобілів. Я захоплений гостинністю закавказьких народів! Найбільше подивували мене грузини, які постійно запрошували в гості посмакувати домашнього вина”.

Другим на фініш приїхав Василь Лиско, третє місце здобули Володимир Гринюк та Марта Пивоваренко, якi подорожували парою. Повністю маршрут до Тбілісі автостопом здолали шестеро львів’ян. I при цьому, за правилами змагань, не витрачали на проїзд жодної копiйки. Уже після перегонів учасники змагань уже без поспіху мандрували Грузією, Вірменією та Азербайджаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *