ОСТАННІ НОВИНИ

23 травня на ВАТ НПК «Галичина» відбудуться ще одні збори акціонерів

|

Збори акціонерів ВАТ НПК “Галичина” прибутки за 2001-2005 роки скерували на поповнення обігових коштів акціонерного товариства – повідомила начальник регіонального відділення ФДМУ у Львівській області Наталія Горлач.

«На зборах акціонерів сьогодні було зачитано звіт правління про фінансово-господарську діяльність, звіт наглядової ради, звіт ревізійної комісії за 2001-2005 роки. Звітів на руки ми не отримали. Було проголосовано питання перерозподілу прибутків. Чисті прибутки підприємства за 2001-2005 роки – 13 млн грн скерували на поповнення обігових коштів акціонерного товариства, хоча ми вносили пропозицію 40% прибутків скерувати на виплату дивідендів, – розповіла Західній інформаційній корпорації Н.Горлач.

«Ще раз підтвердили склад ревізійної комісії, склад правління у складі п’яти чоловік, наглядової ради у складі семи чоловік, підтвердили реєстратора. Державу не включили ні до наглядової ради, ні до ревізійної комісії. У зв’язку з цим ми не голосували за прийняття за прийняття нової редакції статуту. Сценарій той самий, що був на минулих зборах 28 лютого. 23 травня оголошені ще одні збори акціонерів, з тими ж самими питаннями порядку денного», – зазначила вона.

Щодо 30% акцій підприємства, які належать державі, але де саме знаходяться, не відомо, ситуація не змінилася. Документи, які було вилучено правоохоронними органами з державного архіву, наразі не повернули до нього. «Ми намагатимемося прослідкувати ланцюжок «пересування» цих акцій і визначити їх теперішнє місцезнаходження», – додала Н. Горлач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *