ОСТАННІ НОВИНИ

Суд повернув Шніцару позовну заяву на Уварова

|

Личаківський районний суд Львова повернув депутату Винниківської міської ради Андрію Шніцару позовну заяву щодо образи його честі та гідності до Інтернет-видання „Вголос” та колишнього міського голови Винник Сергія Уварова.

Підставою повернення позову, як випливає з ухвали, стало те, що Андрій Шніцар не надіслав на вимогу суду конкретніші докази стосовно того, що Сергій Уваров образив його честь та гідність. Водночас, позивач стверджує, що в останній день терміну – 27 квітня – він таки надсилав до суду зміни до позовної заяви і має документи, які це підтверджують.

„З погляду юридичного дії суду взагалі абсурдні і не підлягають коментарю. Я вчасно надіслав зміни до позовної заяви і маю тому підтвердження. Я не можу говорити конкретно прізвища, оскільки не маю доказів, проте хтось дуже зацікавлений в тому, аби цю справу або взагалі не розглядали, або ж її розгляд суттєво затягнувся”, – сказав Андрій Шніцар у коментарі Гал-інфо .

Цікавим також є те, що, за словами Андрія Шніцара, листи з суду до нього щоразу надходять в останній день судового строку.

Андрій Шніцар вже подав апеляційну заяву і найближчим часом планує подати апеляційну скаргу, у якій проситиме скасувати ухвалу Личаківського районного суду щодо повернення йому позовної заяви та притягнути суддю до відповідальності. Нагадаємо, що на „Вголосі” 28 березня 2006 року в розділі „Хреніка” під заголовком „Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів”, зокрема було зазначено, що кандидат Андрій Шніцар „приходив на дільницю у нетверезому стані і копав ногами столи, рвав бюлетені і кричав, що „я вже недоторканний”. Від Сергія Уварова Андрій Шніцар вимагає 1699 грн, від „Вголосу” – спростування. Повідомляє сайт “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *