ОСТАННІ НОВИНИ

Французькі благодійники доправили на Львівщину 9 карет швидкої допомоги

Маркіян Рой

|

У суботу 4 травня, на Львівщину прибув гуманітарний конвой у супроводі французької делегації. Це – 9 автомобілів швидкої допомоги для потреб бригад екстреної медичної допомоги, військових медичних підрозділів та команд розмінування ДСНС Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Одна карета швидкої допомоги вирушить на Харківщину до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, три машини – до військової частини для здійснення евакуації поранених зі зони бойових дій на сході України, ще три автівки передадуть аварійно-рятувальному загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області для супроводу робіт із розмінування територій та 2 машини підсилять евакуаційні спроможності підрозділів Полтавського військового шпиталю.

Загалом у межах співпраці благодійники передали 20 реанімобілів, які служать бойовим медикам, і симуляційний центр зі сучасним обладнанням на базі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, де вдосконалюють свої вміння українські медики, і сприяння в обміні досвідом між українськими та французькими лікарями.

Також у межах співпраці українським медикам передали десятки тонн гуманітарної допомоги, зокрема медикаментів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *