ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зобов’язав організаторів концертів прибирати за собою та ставити біотуалети

|

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження “Про проведення централізованих загальноміських заходів 5 – 7 травня 2006 року в рамках святкування 750-річчя м.Львова”, в якому зобов ’язав організаторів святкового концерту на майдані перед театром опери та балету імені С.Крушельницької підтримувати порядок відповідно до встановлених санітарних норм та встановити біотуалети. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Крім того організатори масових заходів мають укласти угоду з Галицькою районною адміністрацією на прибирання території на проспекті Свободи після проведення заходу цієї неділі та дотримуватись встановлених звукових норм.

Даним розпорядженням міський голова також зобов’язав Львівське міське управління УМВСУ у Львівській області та управління муніципальної дружини надати допомогу організаторам у дотриманні громадського порядку під час проведення загальноміських заходів.

Відповідальність за стан зелених насаджень, громадський порядок та безпеку громадян під час проведення заходів також покладена на організаторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *