ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак може розраховувати на тяжку роботу, а з Димінський - на міце в списку?

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, який недавно вступив до “Батьківщини”, може розраховувати на важку виснажливу роботу, заявила учора під час прес-конференції лідер цієї партії Юлія Тимошенко. “Він може розраховувати на виснажливу роботу і все, що із цим пов’язано, а нагороди будемо роздавати, коли збудуємо Україну” – сказала Ю.Тимошенко.

Водночас, вона зауважила, що у партійному списку може бути багато львів’ян, але хто саме це буде, відмовилася сказати, порадивши почекати ще кілька днів. Проте пані Тимошенко оповіла, що зараз ведуться переговори про участь у виборах під прапором БЮТ народного депутата Петра Димінського, який пройшов у Верховну Раду цього скликання від “Нашої України”, а потім перейшов у фракцію “Регіони України”, а потім став позафракційним депутатом.

На думку Ю.Тимошенко, “люди, які підтримують такі серйозні національні проекти як футбольний клуб “Карпати”, які підтримували і підтримують Президента країни і його політичну силу, мають продовжувати роботу в парламенті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *