ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко виступила на мітингу у Львові

|

Близько 15 тисяч осіб зібралися учора на мітингу за участю лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Незважаючи на погану погоду, площа під пам’ятником Шевченку була заповнена, і люди стояли на “Клюмбі” та біля “Гранд-готелю” і музею етнографії.

Однак оцінки чисельності в міліції та організаторів доволі відрізняються. Правоохоронці нарахували трохи більше чотирьох тисяч осіб, організатори – близько 30 тисяч.

Перед виступом лідера БЮТ нарід, який крім партійних прапорів тримав лозунги на кшталт “Юля, ми з тобою!” підтримував на дусі хор. Щоправда, співи були здебільшого релігійні та невеселі, бо в області вчора оголосили траур. Врешті, віче й почалося з хвилини мовчання за загиблими під час автобусної катастрофи у Турківському районі.

Пані Тимошенко була у своєму репертуарі. Вона спочатку подякувала львів’янам за все, що ті зробили під час помаранчевої революції, але тут же сказала, що минулорічні події – це лише битва, але не перемога, бо зараз довкола Януковича збираються усі кучмістські сили, які прагнуть реваншу.

Тому як ніколи потрібне об’єднання. Вона детально зупинилася на тому, як уряд, який вона не призначала, працював і як їй перешкоджали у роботі, бо люди, які хотіли бачити прем’єром Порошенка, з першого дня роботи уряду Тимошенко поклали собі за мету дискредитувати Тимошенко і домоглися свого.

На думку Ю.Тимошенко, помилкою з боку Президента буде погодитися на перше місце у списку НСНУ, бо він є Президентом всієї України, а не лише однієї партії. “І на моє переконання, Віктор Андрійович не піде на ці вибори” – підкреслила вона.

А відтак, кандидатами на пост прем’єра залишаються лише Тимошенко та Янукович, бо Мороз і Литвин можуть між собою конкурувати лише на посаду спікера. І Ю.Тимошенко сподівається, що президент підтримає її так само, як вона минулого року зреклася амбіцій задля ідеї і допомогла йому стати Президентом. Під час прес-конференції вона зазначила, що розмови про її блокування з Януковичем – це нісенітниця, бо за жодних умов до такого блокування не дійде, а єдиним можливим кандидатом на блок є Віктор Ющенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *