ОСТАННІ НОВИНИ

Батіста підписав контракт з ФК „Карпати”

|

Минулого тижня керівництво ФК „Карпати” досягло домовленості про підписання довготривалого контракту з бразильським нападником Вільямом Рошею Батістою, який до цього виступав за „Карпати” на правах оренди.

Сторони домовилися про співпрацю терміном на три роки – повідомляє офіційний сайт ФК „Карпати”.

Тож на цей період бразилець Батіста, який вже встиг повністю адаптуватися у Львові та „Карпатах”, виявив бажання пов’язати свою подальшу кар’єру з львівським клубом і нашим містом. Переговори стосовно підписання угоди між сторонами пройшли швидко і за взаємною згодою.

Також очікується, що найближчим часом продовжить контракт з львівським клубом нападник української „молодіжки” і наразі найкращий бомбардир першої ліги Максим Фещук. Наразі у Фещука з „Карпатами” ще триває дія угоди до літа 2006 року. Та сторони вирішили заздалегідь вступити у переговори і продовжити стосунки. Інтереси максима Фещука у переговорному процесі представлятиме відомий футбольний агент Шандор Варга, з яким Максим має угоду.

Окрім цього, керівництво клубу веде переговори і з білоруським півзахисником Аляксєєм Сучковим з приводу підписання нового контракту, який, нагадаємо, закінчується в кінці 2005 року. За словами головного тренера „Карпат” Юрія Дячука-Ставицького, Аляксєй налаштований позитивно щодо підписання нового контракту, але за словами футболіста, переговори розпочнуться по закінченні першого кола першості України у першій лізі. За словами обох сторін – футболіста і клубу- ймовірність того, що Сучков залишиться у Львові, існує. Незабаром до Сучкова у Львів приїде дружина і вони оселяться у новій квартирі, яку надав білорусу ФК „Карпати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *