ОСТАННІ НОВИНИ

Передвиборчу ситуацію обговорили у Львівському Клубі політдискусій

|

Клуб політичних дискусій при Львівській обласній організації партії “Народний Союз Наша Україна” провів своє друге засідання. Учасники дискусії обговорили формат та принципи формування владної виборчої коаліції, ймовірну участь Віктора Ющенка у партійному списку, а також порівняли політичні та психоінформаційні оцінки передвиборчої ситуації, яка склалася сьогодні в Україні. Про це повідомила прес-служба НСНУ.

З основною доповіддю виступив кандидат фізико-математичних наук, науковий співробітник Інституту прикладних проблем механіки і математики НАНУ у галузі системного моделювання Яків Дубров, який описав можливі принципи формування виборчої коаліції в термінах психоінформатики, охарактеризував психоінформаційну ситуацію напередодні виборів та провів умовну класифікацію українських політичних партій за їх психологічними типами.
В обговоренні взяли участь відомі громадські діячі Львівщини, зокрема голова Об’єднання товариств депортованих українців Володимир Середа, голова Наукового Товариства ім. Т.Шевченка Олег Романів, голова Львівського міжобласного гуманітарного товариства Богдан Трач, кандидат історичних наук Микола Драк та інші.

Резолютивну частину дискусії буде оголошено окремо після опрацювання оприлюднених в процесі роботи Клубу думок і позицій створеною з числа його членів робочою групою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *