ОСТАННІ НОВИНИ

В.о. Головного редактора „Поступу” став Володимир Хрущак

|

Учора трудовому колективу газети „Поступ” було представлено нового виконуючого обов’язки головного редактора Володимира Хрущака, який до того працював заступником головного редактора, повідомив директор Інституту розвитку міста Андрій Садовий. Він зазначив, що вже наступний номер матиме значно кращу якість, і там до друку заплановано „бомбові” матеріали. Також він підтвердив що Юрій Винничук працюватиме редактором відділу культури.

Андрій Садовий розповів „Гал-info”, що в ніч з 31 травня на 1 червня довелось зупинити в друкарні номер газети, який був підготовлений редакцією увечері 31 травня, оскільки це, за словами Садового, булла справжня „жовта” газета, і її вихід спричинив би численні судові позови. Газета вже була в плівках, тож „здоровій частині колективу довелось терміново вночі робити нову газету”. Водночас Андрій Садовий визнав, що поспіх, з яким довелось переробляти газету таки помітний, але це є меншим злом, аніж той номер, випуск якого було зупинено. Так само з причини поспіху у газеті відсутні вихідні дані – вони розташовані на сторінці „Культура”, яка була повністю переверстана, тож тепер за це доведеться сплатити штраф, – припустив Садовий.

Він зазначив, що діяльність газети упродовж трьох днів вивчали експерти, які вказали на низку непродуктивних витрат, на роздутий штат, на те, що газета не заробляє достатніх коштів. Коли ж з’ясувалось, що частина журналістів не здатна працювати за новими, вищими вимогами, то вони вирішили зробити „заколот” – підготувати „жовтий” номер газети, а пізніше звинуватити власників у тиску на них, однак цей задум зірвався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *