ОСТАННІ НОВИНИ

Заява Симоненка про підготовку „бойовиків“ у Польщі є наклепом - Остап Козак

|

Львівська обласна організація УНА-УНСО виступила із різкою заявою з приводу виступів кандидата в Президенти України, лідера КПУ Симоненка під час відвідування ним Львова. ЛОО УНА-УНСО вважає заяви Симоненка „наклепницькими“. Про це йдеться у заяві, підписаній головою ЛОО УНА-УНСО Остапом Козаком, яку наводимо повністю:

“Під час свого передвиборчого візиту до Львова 28 серпня кандидат в Президенти України, лідер КПУ Симоненко заявив про те, що нібито на території Польщі „зараз відбувається підготовка бойовиків, в завдання яких входитиме дестабілізація ситуації в Україні напередодні президентських виборів“. Згадуючи про так званих „бойовиків“ Симоненко недвозначно стверджує про нібито їх приналежність до УНА-УНСО.

З приводу цих наклепницьких заяв, УНА-УНСО заявляє, що жодних вишкільних таборів з так званої „підготовки бойовиків“ ані на території України, ані Польщі чи іншої іноземної держави УНА-УНСО не проводить і проводити не планує. Дане висловлювання кандидата в Президенти є наклепницьким і за суттю провокативним.

Ми розуміємо причини виникнення таких заяв. Очевидно, що комуніста Симоненка вкрай роздратувала непомітність та малозначимість його перебування у Львові. Адже він сподівався на традиційно різку реакцію львів`ян на його одіозну персону і як результат – отримання політичних дивідендів та можливість чергового нагнітання передвиборчої ситуації. Не отримавши цього, вождьок КПУ вдався до наклепницької заяви, якою він фактично долучився до вже скандально відомої іншої – спільної заяви МВС, СБУ та Генпрокуратури. Цілком очевидно, що всі вони вписуються у єдиний сценарій, написаний на Банковій, а саме – сценарій під назвою „ГКЧП – 2004“.

Цим заявляємо, що влада вдалася до небезпечних ігор, метою яких є збереження злочинної влади. Такі безвідповідальні дії влади ставлять під пряму загрозу національну безпеку України і загрожують суверенітету і територіальній цілісності держави“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *