ОСТАННІ НОВИНИ

Промислове виробництво Львівщини зросло

|

Сьогодні представники політичних партій Львівщини та голова ЛОДА Олександр Сендега обговорили нинішній стан промисловості у Львівській області, а також його проблеми і перспективи.

“Львівщина має стабільний приріст промислового виробництва” – зауважив голова ЛОДА Олександр Сендега. Він розповів також, що за останнє півріччя промислове виробництво зросло на 5,2 відсотка порівняно з минулим роком, а за підсумками 9-ти місяців зріст становитиме 12 відсотків. Таким чином влада запевняє, що вдалося подвоїти обсяги виробництва порівняно з 1998 роком, а деякі підприємства змогли перейти планку виробництва радянських часів. Наразі невирішеною ще залишається проблема зайнятості, хоча Олександр Сендега запевнив, що зараз проблема навіть дещо в протилежному. Адже доволі важко сьогодні знайти кваліфікованого працівника зварювальної чи слюсарної професій.

Однак, голова Львівської обласної організації УРП “Собор” Ростислав Новоженець вважає, що статистика дуже часто помиляється, не відображаючи реальної картини. І тому, на його думку, треба розробити конкретну програму промислового розвитку Львівщини. А голова української партії “Єдність” Роман Пак стверджує, що при умові сьогоднішніх тенденцій розвитку Львівщина ніколи не досягне рівня випробництва, який був у 90-ті роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *