Олеся Дацко: «Приватизацію готують під чиїсь бізнес-інтереси»

|

Заступник голови Громадської ради при Львівській ОДА, активіст ГО «Народна дія» Олеся Дацко про підготований Львівською облрадою орієнтовний перелік об’єктів комунальної власності, які пропонують приватизувати цього року:

11224814_871866142931237_6955995713484637647_n

«Якщо говорити про ефективність управління комунальною власністю, то я взагалі не бачу потреби її продавати. За великим рахунком, ці об’єкти приносять постійний дохід, а продаж є одноразовим. Окрім цього, також є ще одна велика небезпека – обвал цін на ринку нерухомості у зв’язку з кризою, особливо на вторинному ринку. А ці всі приміщення, як відомо, не є новими, відповідно їх можуть продати за копійки.

Усе скидається на те, що цю приватизацію готують під чиїсь бізнес-інтереси.

Малий бізнес через кризу собі це не зможе дозволити, тому все скуплять олігархи, і це буде ще одним кроком до монополізації ринку власності.

У нас бракує садочків, шкіл, не маємо центру денного перебування дітей з особливими потребами і багато чого іншого, натомість об’єкти нерухомості, які можуть бути корисними громаді, просто розпродують».

Як Львівський портал вже повідомляв, у Львівській обласній раді підготували орієнтовний перелік об’єктів комунальної власності, які пропонують для приватизації цього року, у списку – 44 об’єкти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *