ОСТАННІ НОВИНИ

Масована атака на Дніпропетровщину: є влучання та поранені

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 19 квітня, російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Дніпропетровщину. Є поранені і загиблі, серед них дитина. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«На цю хвилину відомо про 15 поранених у Дніпрі. Всі – середні. Кривий ріг – постраждало 3 людей. Стільки ж у Синельниково. Серед них і 2 дітей. На жаль, одна восьмирічна дитина померла в лікарні», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє голова ОВА, Сили ППО збили вночі та вранці, 19 квітня над Дніпропетровщиною 11 ракет.

У Павлограді пошкоджене одне з підприємств.

У Синельниковому є загиблі та постраждалі. Серед поранених діти. Один – важкий. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені.

У Дніпрі, окрім житлового будинка, пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. Загалом у місті на зараз, попередньо, 2 загиблих та 15 поранених.

Оновлено: За даними ДСНС України, 8 людей загинули, 29 осіб постраждали, із них 14 врятовано підрозділами ДСНС.

У Дніпрі внаслідок ракетних ударів ворога по цивільній інфраструктурі частково зруйновано пʼятиповерховий будинок. Сталася пожежа, її локалізовано. У місті загинуло 2 особи, 20 людей постраждали, із них 12 було врятовано.

У Синельниковому пошкоджено 10 приватних будинків. Загинуло 6 людей, у тому числі 2 дитини. Постраждало 6 осіб, із них дитина. Врятовано 2 людини.

У Кривому Розі постраждало 3 особи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *