Батіста і Ковєль залишаються у Львові

Ярослав БІЛЯЧ, "Ратуша"

|

У понеділок у театрі Марії Заньковецької відбулася традиційна зустріч футболістів і керівництва футбольного клубу „Карпати” зі своїми вболівальниками. Під час рандеву почесний президент „зелено-білих” Петро Димінський прояснив ситуацію з контрактами двох найкращих гравців команди — нападники бразилець Роша Батіста і білоруський легіонер Лєанід Ковєль і надалі тішитимуть своєю результативною грою львів’ян.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ оприлюднювали інформацію, що Батістою, який із 10-ма голами став третім бомбардиром попереднього чемпіонату, цікавиться київське „Динамо”. Однак футболіст, принаймні ще на рік (адже до цього часу діє термін його контракту) залишиться гравцем „Карпат”. Почесний президент клубу підтвердив інформацію про те, що Батістою цікавилися й інші клуби.

Участь у чемпіонаті іншого нападника „Карпат” — Ковєля — також була під питанням. Адже у весняний період він виступав у Львові на правах оренди. Тепер же футбольні фани нашого міста можуть бути впевненими у тому, що молодий талант й надалі одягатиме зелену футболку. 4 роки — саме на такий термін підписано попередній контракт із улюбленцем львів’ян. Далі — справа за бажанням самого Ковєля. „Якщо Лєанід погодиться, ми з радістю підпишемо з ним довготерміновий контракт. У будь-якому випадку, він залишиться в „Карпатах” щонайменше до зими”, — поінформував Петро Димінський.

Окрім того, під час зустрічі представили трьох новачків „Карпат”. Півзахисник Михайло Кополовець виступатиме під 18-м номером. Третім номером „Карпат” став Аляксандр Юревіч, а під четвертим виступатиме Сергій Лащенков. Обидва цементуватимуть захисні редути „левів”.

„Конкретного турнірного завдання перед командою я не ставив. У літнє міжсезоння „Карпати” не підсилилися належним чином у зв’язку з браком часу, але є вже попередні домовленості з кваліфікованими виконавцями, які поповнять наш склад взимку, от тоді й можна буде ставити якісь завдання. Зараз же команда повинна перемагати у кожному матчі і демонструвати видовищну гру”, — констатував під час побачення з уболівальниками почесний президент „Карпат”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *