Курс на Валуєва

Андрій БОЙКО, “Україна і час”

|

Володимир Кличко нокаутував американця Рея Остіна вже у другому раунді.

Як і слід було очікувати, гучні заяви нахабного американського супертяжа Рея Остіна про те, що у Володимира Кличка кришталеве підборіддя, яке він залюбки розіб`є на друзки, і що Володимир — взагалі не боксер, залишилися лише заявами. Адже у таких випадках усі крапки над “і” розставляє сам поєдинок боксерів, а він завершився явно не на користь Остіна, який вже у другому раунді не зміг продовжувати бій, опинившись у нокауті.

Таким чином, Володимир Кличко без надзусиль захистив свій пас чемпіона світу за версією IBF. І тепер готуватиметься до серйознішого бою із серйознішим суперником. Хто ним буде — наразі ще не відомо. Сам Володимир на цьому питанні особливо не зациклюється: “Тепер я хочу провести двобій за об`єднання поясів чемпіонів світу. Немає ніякого значення, хто буде моїм наступним суперником. Головне, щоб він володів титулом чемпіона світу. Звісно, я хочу двобою проти Миколи Валуєва. І він також хоче двобою зі мною. Але ви просто не можете собі уявити, наскільки складно зробити цей двобій реальним, оскільки з Доном Кінгом дуже важко мати справу”.

Тренер Володимира Кличка Еммануель Стюард вважає, що тепер для Кличка дорога до бою з Валуєвим є відкритою: “Ми будемо рухатися до двобою проти Миколи Валуєва. Тепер бажанню Володимира провести бій за об`єднання поясів чемпіонів світу ніхто не має права відмовити”.

Свою зацікавленість у зустрічі з українським боксером на ринзі підтвердив і російський гігант Валуєв, який володіє пасом чемпіона світу за версією WBA: “Я думав про це довго, і моя відповідь незмінна. Звичайно, це залежить від моїх менеджерів, але я готовий вийти на ринг з Володимиром у будь-який час”. Утім, перспектива бою буде реальною лише в тому випадку, якщо у своєму наступному поєдинку 14 квітня Валуєв переможе Руслана Чагаєва. І вже тоді менеджерам Кличка можна буде сідати за стіл переговорів з боксерським дияволом Доном Кінгом та починати торг…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *