Олександр Поронюк, керівник прес-центру ЗахОК: «Знеструмлення військових об’єктів несе масу незручностей для виконання бойових завдань»

|

«Власне кажучи, «Львівобленерго» завчасно попереджало нас про відключення. Я можу сказати лише, що на цей момент ми є заручниками прикрих стосунків між окремими гілками влади.

Виходить, що ліва рука не знає, що робить права. Адже є постанова Кабінету Міністрів про те, що військові частини, які несуть бойове чергування, заборонено знеструмлювати. Крім того, є військові шпиталі, які також не можна відключати від систем енергозабезпечення.

Можу сказати, що ці події є сезонними і тривають декілька років. Звичайно, це несе масу незручностей і проблем для командирів частин, для виконання бойових завдань і підтримки техніки та озброєння у належному стані.

У нас не лише знеструмлено Яворівський полігон, світла не мають багато частин, і не тільки ЗахОК, а й Міноборони. Світло їм періодично відключають на годину або й на добу. Отож, Яворівський полігон не показник відключення світла. Зараз це відбувається скрізь в Збройних силах України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *