Остап Процик, заступник начальника організаційно-інформаційного відділу ЛМР: «Я підтримую приватизацію «Ратуші» шляхом викупу колективом»

|

«Робоча група, яка мала вивчити можливість приватизації газети «Ратуша», виробила чотири основні пропозиції.

Перша з них – це приватизація шляхом викупу трудовим колективом. Я особисто відстоюю таку позицію і як людина, яка відповідає за інформаційну політику, від імені виконавчих органів можу її оприлюднювати.

Іншим варіантом є приватизація з частковим збереженням фінансування і наданням редакції тих чи інших стартових можливостей – матеріальних та фінансових. Такий варіант обстоює головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв. Моя особиста позиція залежатиме від того, про які обсяги фінансування йтиметься.

Третьою є пропозиція про повну ліквідацію газети і я її не підтримую.

І останнім варіантом є збереження статус-кво. Цю пропозицію на голосування не виносили, але, якщо депутати не проголосують за одну з трьох попередніх, швидше за все, все залишиться як було.

Остаточне рішення робочої групи має бути сформовано на її черговому засіданні, яке відбудеться наприкінці цього тижня, або на початку наступного. Якщо ми будемо готові, то винесемо свої пропозиції вже на найближчому пленарному засіданні сесії міської ради».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *