Андрій Клімашевський, начальник міського управління культури: «Туристичне ознакування – це елемент облаштування міста»

|

«Якщо ми хочемо інтегруватися у Європейський Союз, то маємо заручитися грантовими проектами, щоб ті кошти з Європи пішли на облаштування доріг, інфраструктуру, зрештою, приведення Львова до європейських стандартів. Один з таких проектів – участь у грантових розробках, поданих на Європейську комісію.

У нас є практика написання низки проектів і ми маємо підстави сподіватися, що наш проект з туристичного ознакування Львова отримає позитивний результат. Тим паче, він увійшов у четвірку проектів, які Європейська комісія визнала найбільш перспективними. Наразі не можу озвучити кошторису такого проекту, бо йде підрахунок, але він коштуватиме від 300 тисяч євро до одного мільйона.

Загалом ідеться про те, що буде створено уніфіковану систему знакування маршрутів англійською мовою, також систему транслітерації, завдяки чому туристові буде зручно користуватися нею за кермом машини чи на велосипеді. Це буде елемент облаштування, адже біля певних цікавих об’єктів буде створено спеціальні майданчики. Облагороджуватимемо територію в рамках історичної частини міста, яка увійшла до спадщини ЮНЕСКО».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *