Тетяна Крушельницька, депутат Львівської міської ради: “Я проти ущільнення існуючої забудови”

|

“Мені дещо подобається в цій концепції і я не тільки критикуватиму її. Наприклад, формування системи ландшафтно-рекреаційних територій. Крім цього, туди вноситься така річ, якою ми займаємося в нашій комісії – оформлення юридичних меж парків.

Хочу сказати, що ми безуспішно займаємося цим від 2000 року і це супроводжується зникненням документів.

Однак, хочу тут побачити ще такий пункт, який би стверджував, що треба знести 90% малих архітектурних форм, які перетворили наше місто в суцільний базар і які так полюбляють районні адміністрації, всепогоджуючі районні архітектори, і навіть окремі депутати.

Зрозуміло, що саме ці архітектурні форми – нецікаві, брудні, паскудні – теж служать перетворенню нашого міста в глибоку провінцію.

Минулого разу я виступала я казала, що не буду голосувати за концепцію, поки є в ній такі слова як “ущільнення існуючої забудови”. Я буду послідовною, і справді цього не зроблю. Але, як стверджує пан Дубина, за останні роки використано ресурси ущільнення, тобто досягнуто потрібної кількості квадратних метрів.

Проте мати це програмною засадою в історичному місті Львові – це, м’яко кажучи, злочинно.

Мої слова є думкою звичайного львів’янина. Я була присутньою на громадському обговоренні концепції, на яке прийшли звичайні громадяни. Немає ні одної людини, яка б підтримала те ущільнення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *