Садовий похвалився своїми новими маєтками (фото)

|

Міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою 30 липня запросили журналістів оглянути придбаний будинок на вул. Стрілецькій, 1.

Загальна площа будинку  –  695 кв. м. (в тому числі житлова площа – 234 кв. м). Будинок має 3 поверхи: перший цокольний поверх (розміщений гараж на 2 авто та господарські приміщення), на другому та третьому – житлові приміщення.

Загальна вартість недобудованого будинку складає 3,896 млн грн. Усі ці цифри надано прес-службою Львівської міськради.

Придбання міським головою Львова нового будинку викликала серед львівської громади неоднозначну реакцію. Насамперед внаслідок цікавої оборудки, яка передувала процесу купівлі. Дружина мера, Катерина Кіт-Садова, номінальна власниця 80% акцій ПрАТ ТРК «Люкс», для придбання будинку за 3 млн.грн.продала 3% своїх акцій іншому співвласнику товариства, Роману Андрейкові. Пан Андрейко, за дивним збігом обставин, є не лише гендиректором згаданого ТРК «Люкс», а й другом юності чоловіка пані Катерини.

Навіщо досвідченому менеджеру Романові Андрейкові було викидати грубі гроші за придбання акцій, які абсолютно нічого не міняють у структурі власності підприємства (навіть для блокую чого пакету треба назбирати бодай 26 відсотків) – одна із загадок українського бізнесу. Але як би там не було, мер Львова отримав легітимну можливість придбати хороми в дуже мальовничому куточку Львова поблизу Шевченківського гаю.

Ну що ж, залишається побажати міському голові і його родині (яка жодним чином не відповідальна за усі сумнівні дії Андрія Садового) щасливого життя у новому гніздечку.

Так виглядає майбутнє гніздечко родини Садових.

“Все, що нажито непосильною працею”…

… і бізнес-талантами пані Катерини.

“От я і вирішила зробити подарунок чоловікові”

“Хай заздрять, у кого немає такої жінки (багатої і щедрої))”

“А от там я вирішуватиму долю Львова”

Садові у мріях про майбутнє щастя…

…але стільки ще треба зробити.

“Журналісти пішли. Терміново до роботи!”

Фото Михайла Дашковича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *